LET OP: ZOMERSTOP!


Zomerstop van 15 JULI t/m 31 AUGUSTUS.
Theo is dan
NIET BESCHIKBAAR voor afspraken!

WORKSHOPS FOTOGRAFIE

Leuke en leerzame workshops voor iedereen!

Theo van der Genugten heeft ruim 40 jaar ervaring in de fotografie. Persfotografie, trouwerijen, bedrijfsfotografie, portretten, landschappen, architectuur en nog veel meer. Door het volgen van workshops kun je veel leren op het gebied van fotografie. Alles in een zeer ontspannen sfeer. Theo houdt niet van saaie theoretische bijeenkomsten, maar zorgt ervoor dat je direct in de praktijk een berg kennis krijgt om de foto’s die je maakt nóg mooier te krijgen. De workshops zijn op alle niveaus te volgen, afhankelijk van jullie kennis en eisen. Iedere workshop van Theo is weer anders en aangepast aan het gezelschap.

workshop smartphone fotografie

De meeste foto’s worden tegenwoordig met een smartphone gemaakt. Maar echt goede foto’s met je telefoon maken blijkt nog niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom heeft Theo een leuk foto-uitje waarbij je betere foto’s leert maken met je smartphone. Gezellig en leerzaam tegelijk!

Heb je een restaurant en wil je het gerecht van de dag op Facebook plaatsen? Heb je een winkel en een speciale aanbieding? Hoe maak je een leuke foto van je medewerkers? Hoe maak je betere foto’s van je producten? Niet met een dure camera, maar gewoon met je smartphone!

Workshop Kinderen Fotograferen

In een speeltuin of kinderboerderij laat Theo zien hoe je kinderen het mooiste kan fotograferen, zodat ze op een speelse, ongedwongen manier op de foto gaan. Kinderen niet laten poseren, maar op laten gaan in hun spel of activiteit. Ideaal voor kinderdagverblijven en moederclubjes.

Workshop Stad en Straat Fotografie

Bekijk en fotografeer eens met andere ogen. Lijnen, kleuren, mensen. Theo geeft je tips en trucs om met een andere foto thuis te komen dan je gewend bent. Deze workshop is voor de wat gevorderde fotograaf met een goede camera. Leuk om samen met je foto-maatje(s) te doen!

Workshop op Maat

Theo gaat met jou in deze workshop op maat helemaal in op een onderwerp naar keuze. Waar ligt jouw interesse? Portretfotografie? Natuur? Met je fotoclub een speciale dag meemaken?