WORKSHOPS FOTOGRAFIE

Leuke en leerzame workshops als personeelsuitje, teamuitje of vriendinnendag.
Maar ook voor de gevorderde amateur!

Theo van der Genugten heeft ruim 40 jaar ervaring in de fotografie. Persfotografie, trouwerijen, bedrijfsfotografie, portretten, landschappen, architectuur en nog veel meer. Door het volgen van workshops kan jij veel leren op het gebied van fotografie. Alles in een zeer ontspannen sfeer. Theo houdt niet van saaie theoretische bijeenkomsten, maar zorgt ervoor dat je direct in de praktijk een berg kennis krijgt om de foto’s die je maakt nóg mooier te krijgen. De workshops zijn alle niveaus te volgen, afhankelijk van jullie kennis en eisen. Ieder workshop van Theo is weer anders en aangepast aan het gezelschap.

Hoe fotografeer je kinderen?

In een speeltuin of kinderboerderij laat Theo zien hoe je kinderen het mooiste kan fotograferen, zodat ze op een speelse, ongedwongen manier op de foto gaan. Kinderen niet laten poseren, maar op laten gaan in hun spel of activiteit. Ideaal voor kinderdagverblijven en moederclubjes.

Leer anders kijken en fotograferen

Ben je al wat verder gevorderd in het fotograferen, dan kun je van Theo de verfijnde kneepjes van het vak leren om nóg betere foto’s te gaan maken. Leer anders kijken naar je omgeving, doe eens een stapje naar links of naar voren; dat kan al een wereld van verschil maken. Zeer geschikt voor kleine groepjes of individueel. Samen met je foto-maatje?

Teamuitje of personeelsuitje

Met je collega’s een paar uurtjes weg van de werkvloer om van Theo te leren fotograferen. Theo heeft zo’n 40 jaar ervaring in de fotografie en geeft op een begrijpbare manier eenvoudige tips waardoor je veel betere foto’s kunt gaan maken. Geen eindeloze theorie, maar gelijk uitproberen. Wil je een paar gezellige uurtjes met je collega’s? 

De meeste foto’s worden tegenwoordig met een smartphone gemaakt. Maar echt goede foto’s met je telefoon maken blijkt nog niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom heeft Theo een leuk foto-uitje waarbij je betere foto’s leert maken met je smartphone. Met je groep ga je samen met Theo zo’n 2 uur op stap. Hoe maak je mooiere selfies? Wat kan niet en wat wel met de camera van je telefoon? Gezellig en leerzaam tegelijk!

Workshop Stad en Straat Fotografie

Bekijk en fotografeer de stad eens met andere ogen. Lijnen, kleuren, mensen. Samen met fotograaf Theo van der Genugten wandel je door de stad en hij geeft je tips en trucs om met een andere foto thuis te komen dan je gewend bent. Zo zal je volgende fototrip of vakantie een heel ander beeld geven. Deze workshop is voor de wat gevorderde fotograaf met een goede camera. Leuk om samen met je foto-maatje(s) te doen!

Bovenstaand zie je vijf voorbeelden, maar je kunt ook zelf bepalen hoe de workshop er uitziet.

Theo geeft deze workshops niet alleen in Zeeland, maar ook ver daarbuiten!

Prijzen vanaf € 195,- (excl. reiskosten)
(prijzen zijn per gezelschap, afhankelijk van tijdsduur – onafhankelijk van het aantal personen)