WORKSHOPS FOTOGRAFIE

Leuke en leerzame workshops als personeelsuitje, teamuitje of vriendinnendag.
Maar ook voor de gevorderde amateur!

Foto-stadswandeling

Bekijk en fotografeer de stad eens met andere ogen. Onder leiding van fotograaf Theo van der Genugten wandel je door de stad en Theo geeft je tips en trucs om met een andere foto thuis te komen dan je gewend bent. Zo zal je volgende stedentrip of vakantie een heel ander beeld geven. Leuk om samen met je vriendinnen te doen of als personeelsuitje.

Hoe fotografeer je kinderen?

In een speeltuin of kinderboerderij laat Theo zien hoe je kinderen het mooiste kan fotograferen, zodat ze op een speelse, ongedwongen manier op de foto gaan. Kinderen niet laten poseren, maar op laten gaan in hun spel of activiteit. Ideaal voor kinderdagverblijven en moederclubjes.

Leer anders kijken en fotograferen

Ben je al wat verder gevorderd in het fotograferen, dan kun je van Theo de verfijnde kneepjes van het vak leren om nóg betere foto’s te gaan maken. Leer anders kijken naar je omgeving, doe eens een stapje naar links of naar voren; dat kan al een wereld van verschil maken. Zeer geschikt voor kleine groepjes of individueel. Samen met je foto-maatje?

Teamuitje of personeelsuitje

Met je collega’s een paar uurtjes weg van de werkvloer om van Theo te leren fotograferen. Theo heeft zo’n 40 jaar ervaring in de fotografie en geeft op een begrijpbare manier eenvoudige tips waardoor je veel betere foto’s kunt gaan maken. Geen eindeloze theorie, maar gelijk uitproberen. Wil je een paar gezellige uurtjes met je collega’s? 

De meeste foto’s worden tegenwoordig met een smartphone gemaakt. Maar echt goede foto’s met je telefoon maken blijkt nog niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom heeft Theo een leuk foto-uitje waarbij je betere foto’s leert maken met je smartphone. Met je groep ga je samen met Theo zo’n 2 uur op stap. Hoe maak je mooiere selfies? Wat kan niet en wat wel met de camera van je telefoon? Gezellig en leerzaam tegelijk!

Bovenstaand zie je vijf voorbeelden, maar jij bepaalt hoe de workshop er uitziet.

Voor een  workshop trekken we over het algemeen zo’n twee uur uit, afhankelijk van de wensen, de grootte van de groep en de beschikbare tijd.
Als je wilt kunnen we tussendoor een pauze inplannen voor koffie of zo.

Theo geeft deze workshops niet alleen in Zeeland, maar ook ver daarbuiten!

De prijs voor een workshop bedraagt € 195,- (excl. reiskosten)
(prijs is per gezelschap – onafhankelijk van het aantal personen)