WORKSHOP STAD EN STRAAT FOTOGRAFIE

Theo leert je in de Workshop Stad en Straat Fotografie om beter te kijken naar de dingen om je heen: Moderne architectuur, details, lijnenspel, mensen in de straat, het dagelijks leven, mooi licht, schaduwspel, knallende kleuren of strak zwart-wit. Hoe kun je dit fotograferen?

Geen theorie, maar praktijk!

Theo gaat je niet vervelen met saaie theorie, maar geeft je eenvoudige, duidelijke tips waarmee je gelijk in de praktijk aan de slag gaat. Doen is leren!

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor de serieuzere amateurfotograaf. Je hebt een goede compact-, systeem- of spiegelreflexcamera. Je weet hoe je camera werkt en je hebt basiskennis van de instellingen.

Hoe en wat…

De Workshop Stad en Straat fotografie duurt over het algemeen van 11.00 tot 16.00 uur. Dit is afhankelijk van de wensen, de grootte van de groep en de beschikbare tijd. Als je wilt kunnen we tussendoor een pauze inplannen voor lunch, koffie of zo. Maar je kunt natuurlijk ook broodjes in je rugzak meenemen.

Groep of individueel

Je bepaalt zelf de datum van de workshop en met hoeveel personen je deze workshop volgt, alleen, met zijn tweetjes of met een groep. Je moet alleen even zelf een groep(je) bij elkaar regelen. De prijs voor deze workshop bedraagt € 350,- per gezelschap, ongeacht het aantal personen.
(excl. reiskosten)

Afspreken?

Check onderling alvast wat datums en maak even een AFSPRAAK met de plannen, wensen, beschikbare datums en zo.

Winterstop!

Tot 15 maart 2024 is het niet mogelijk een workshop te boeken!