LET OP: ZOMERSTOP!


Zomerstop van 15 JULI t/m 31 AUGUSTUS.
Theo is dan
NIET BESCHIKBAAR voor afspraken!

WORKSHOP SMARTPHONE FOTOGRAFIE

Personeelsuitje - Teamuitje - Vriendinnendag

Een gezellige, ontspannen foto-uitje waarbij je met eenvoudige tips van Theo beter leert fotograferen met je smartphone. De meeste foto’s worden tegenwoordig met een smartphone gemaakt. Maar echt goede foto’s met je telefoon maken blijkt nog niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom geeft Theo deze leuke workshop waarbij je betere foto’s leert maken met je telefoon.

Gezellig en leerzaam!

Met je groep ga je samen met Theo aan de slag. Hoe maak je mooiere selfies? Wat kan niet en wat wel met de camera van je telefoon? Met eenvoudige tips van Theo maak je al snel leuke foto’s. Gezellig en leerzaam tegelijk!

Voor wie?

Deze workshop is een leuk uitstapje met je collega’s of vriendinnen en ook prima geschikt als ontspanning na een meeting of voorafgaand aan een borrel of etentje. Wellicht te combineren met een lunch of High Tea als leuke vriendinnendag?

Hoe en wat…

De Workshop Smartphone Fotografie duurt over het algemeen zo’n twee uur. Deze workshop is geschikt voor groepen tot zo’n 12 personen (grotere groepen in overleg).

Afspreken?

Vind je het een leuk idee? Check dan onderling alvast wat datums en maak even een afspraak met de plannen, wensen, beschikbare datums en zo.

De prijs voor deze workshop bedraagt € 250,- voor het hele gezelschap (excl. reiskosten)