WORKSHOP SMARTPHONE FOTOGRAFIE

Personeelsuitje - Teamuitje - Vriendinnendag

Een gezellige, ontspannen foto-uitje waarbij je met eenvoudige tips van Theo beter leert fotograferen met je smartphone. De meeste foto’s worden tegenwoordig met een smartphone gemaakt. Maar echt goede foto’s met je telefoon maken blijkt nog niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom geeft Theo deze leuke workshop waarbij je betere foto’s leert maken met je telefoon.

Gezellig en leerzaam!

Met je groep ga je samen met Theo aan de slag. Hoe maak je mooiere selfies? Wat kan niet en wat wel met de camera van je telefoon? Met eenvoudige tips van Theo maak je al snel leuke foto’s. Gezellig en leerzaam tegelijk!

Hoe en wat…

De Workshop Smartphone Fotografie duurt over het algemeen zo’n twee uur. Dit is afhankelijk van de wensen, de grootte van de groep en de beschikbare tijd. Als je wilt kunnen we tussendoor een pauze inplannen voor koffie of zo.

Voor wie?

Deze workshop is een leuk uitstapje met je collega’s of vriendinnen en ook prima geschikt als ontspanning na een meeting of voorafgaand aan een borrel of etentje. Wellicht te combineren met een lunch of High Tea als leuke vriendinnendag?

En verder?

Je kunt deze workshop met zijn tweeën doen of met twintig personen, dat kan allemaal.
Theo geeft deze workshop niet alleen in Zeeland, maar ook regelmatig ver daarbuiten!

De prijs voor deze workshop bedraagt € 195,- (excl. reiskosten)
(prijs is per gezelschap – onafhankelijk van het aantal personen)

Afspreken?

Vind je het een leuk idee? Check dan onderling alvast wat datums en maak even een AFSPRAAK met de plannen, wensen, beschikbare datums en zo.

Winterstop!

Tot 15 maart 2024 is het niet mogelijk een workshop te boeken!