Fotoshoots tijdens corona

Zolang corona de gang van zaken beheerst maken we geen ‘gewone’ fotoshoots. Momenteel maken we wel een aantrekkelijke Feel Good Fotoshoot

Fotoshoot

op locatie of in de studio

Wat is er nou leuker dan een foto cadeau te krijgen of te geven?

Er is altijd wel een speciale gelegenheid om een fotoshoot te laten maken. Een familiefoto als cadeau voor ouders of grootouders, een mooie portretfoto voor je vriend of een leuke foto van de kinderen voor jezelf thuis. We kunnen lekker naar buiten en op locatie spontane foto’s maken, maar kunnen ook in de fotostudio in Goes mooie foto’s maken. Aan jou de keuze…

fotoshoot op locatie

We kunnen een mooie groepsfoto maken op locatie in Goes, Middelburg of Vlissingen of een stoere fotoreportage op je eigen favoriete plekje in Zeeland. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spontane familiefoto op het strand of  foto’s van de kinderen in het bos? Misschien wil je liever een fotoshoot bij een modern of juist vervallen gebouw. We kunnen ook foto’s gaan maken op een van de mooie dijken in de Zak van Zuid-Beveland. Een familiefoto op locatie geeft een vrijer gevoel dan in de studio en daardoor staat iedereen wat losser op de foto.

Bij Theo in de fotostudio kun je een heel mooie portretfoto laten maken. In alle rust van de huiselijke omgeving creëert Theo de sfeer die nodig is voor een schitterend eindresultaat. Dit kan een heel dromerige of romantische foto zijn, maar kan natuurlijk ook een spontane foto worden van de kinderen, je gezin of de familie. In de studio heb je keuze uit een lichte of donkere achtergrond, passend bij de sfeer die we willen bereiken. Er is plaats voor ongeveer 8 personen. Bij grotere groepen gaan we naar buiten.

fotoshoot in de studio
fotoshoot cadeaubon

Geef een foto cadeau!

Origineel cadeau? Geef een fotoshoot cadeau!
Wil je iemand graag een mooie fotoshoot cadeau geven, maar weet je niet precies wat en hoe, dan is een fotoshoot/portret-cadeaubon de oplossing.

Je bepaalt zelf het bedrag!
Het is altijd moeilijk om te zeggen hoeveel de waarde van de cadeaubon moet zijn. De een heeft meer te besteden dan de ander. Een bijdrage in de totaalkosten van een fotoshoot is ook al een mooi cadeau en als je met meerdere personen wat bij elkaar legt kun je wellicht wat meer geven. Je bepaalt zelf het bedrag (vanaf € 30,-).