LET OP: ZOMERSTOP!


Zomerstop van 15 JULI t/m 31 AUGUSTUS.
Theo is dan
NIET BESCHIKBAAR voor afspraken!

FOTOSHOOT IN ZEELAND

Uitgebreide fotoshoot.

Fotoshoot in het mooie Zeeland. Lekker naar buiten, dat geeft een vrij gevoel en daardoor krijg je snel spontane foto’s. We gaan naar een mooie, geschikte locatie in Zeeland. Ben je wat minder bekend in Zeeland? Dan weet Theo natuurlijk ook de mooie plekjes. De fotoshoot kan alle dagen van de week, uiteraard wel in onderling overleg en afspreken graag een beetje ruim van tevoren.

fotoshoot in ZeelandFamilie fotoshoot…

Deze fotoshoot is uitermate geschikt als familie fotoshoot. Tijdens de fotoshoot kunnen we foto’s maken van je kinderen, je gezin, broers en zussen of de hele familie. We kunnen foto’s maken in verschillende samenstellingen, bijvoorbeeld van de hele groep, maar ook van ieder gezin apart. Aan jullie de keuze.

Fotoshoot voor jou alleen…

Natuurlijk kun je deze fotoshoot ook gebruiken één of twee personen Op die manier krijg je lekker veel verschillende foto’s. Zoals je ziet is deze fotoshoot ook prima geschikt als vriendschaps-fotoshoot, trouwfoto-buitenserie of als fotoserie voor je portfolio, website of bedrijf. 

Gezellig eropuit…

We maken er gewoon een leuk uitje van. Voor de fotoshoot trekken we ongeveer een uur uit, afhankelijk van de tijd die jullie ervoor uit kunnen trekken. En Theo heeft geen haast. Op die manier zorgen we dat we een boel leuke foto’s hebben. Een mooie herinnering voor jezelf of als cadeau tijdens een familie-jubileum of jaarlijkse weekendje weg in Zeeland.

Wat krijg je?

De uiteindelijke foto’s worden door Theo nog geoptimaliseerd tot geweldige resultaten. Je krijgt de foto’s digitaal in hoge resolutie, zodat je zelf prachtige vergrotingen kunt (laten) printen. De fotoshoot is inclusief 15 digitale foto’s in hoge resolutie.

Wat kost dat?

Deze uitgebreide fotoshoot op locatie kost € 250,- compleet met 15 digitale bestanden (excl. reiskosten).

Hierboven zag je voorbeelden van fotoshoots. Misschien valt het je op, dat er geen grote groepen tussen zitten. Uiteraard maak ik wel fotoshoots van grote groepen, maar laat ik niet zien in verband met de privacy.