Fotoshoot

op locatie of in de studio

Wat is er nou leuker dan een fotoshoot cadeau te krijgen of te geven?!

Er is altijd wel een speciale gelegenheid om een fotoshoot te laten maken. Een familiefoto als cadeau voor ouders of grootouders, een mooie portretfoto voor je vriend of een leuke foto van de kinderen voor jezelf thuis. We kunnen lekker naar buiten en op locatie spontane foto’s maken, maar kunnen ook in de fotostudio in Goes mooie foto’s maken. Aan jou de keuze…

Fotoshoot op locatie in Zeeland

Zeer uitgebreide fotoshoot in het mooie Zeeland. We kunnen een mooie groepsfoto maken op locatie in Goes, Middelburg of Vlissingen of een stoere fotoreportage op je eigen favoriete plekje in Zeeland. Misschien wil je liever een fotoshoot bij een modern of juist vervallen gebouw. We kunnen ook foto’s gaan maken op een van de mooie dijken in de Zak van Zuid-Beveland.

Prijs: € 195,00

In alle rust van de huiselijke omgeving creëert Theo de sfeer die nodig is voor een schitterend eindresultaat. Dit kan een heel dromerige of romantische foto zijn, maar kan natuurlijk ook een spontane foto worden van de kinderen, je gezin, samen met je geliefde of van jezelf. In de studio heb je keuze uit een lichte of donkere achtergrond, passend bij de sfeer die we willen bereiken. In de studio is plaats voor maximaal 5 personen.

Prijs: € 145,00

FOTOSHOOT CADEAUBON

Origineel cadeau? Geef een fotoshoot cadeau!
Wil je iemand graag een mooie fotoshoot cadeau geven, dan is een fotoshoot-cadeaubon de oplossing.