LET OP: ZOMERSTOP!


Zomerstop van 15 JULI t/m 31 AUGUSTUS.
Theo is dan
NIET BESCHIKBAAR voor afspraken!

WORKSHOP KINDEREN FOTOGRAFEREN

Hoe maak je betere foto's van je kinderen!

In een speeltuin, kinderboerderij of bij jou in de thuis laat Theo zien hoe je kinderen het mooiste kan fotograferen, zodat ze op een speelse, ongedwongen manier op de foto gaan. Kinderen niet laten poseren, maar op laten gaan in hun spel of activiteit.

Geen theorie, maar praktijk!

Samen met Theo ga je aan de slag. Gezellig en leerzaam tegelijk! Theo gaat je niet vervelen met saaie theorie, maar geeft je eenvoudige, duidelijke tips waarmee je gelijk in de praktijk aan de slag gaat. Doen is leren!

Voor wie?

Deze workshop is helemaal gefocust op het fotograferen van kinderen en dus zeer geschikt voor kinderdagverblijven, moederclubjes of voor jou privé met je eigen gezinnetje. Je kunt meedoen met iedere camera of smartphone.

Hoe en wat…

De Workshop Kinderen Fotograferen duurt over het algemeen zo’n 2 uur. Deze workshop is geschikt voor groepen tot zo’n 10 personen, maar kan dus ook één op één gegeven worden. En je zorgt natuurlijk zelf voor de ‘modellen’.

Afspreken?

Vind je het een leuk idee? Check dan zelf alvast wat datums en maak even een afspraak met de plannen, wensen, beschikbare datums en zo.

De prijs voor deze workshop bedraagt € 250,- voor het hele gezelschap (excl. reiskosten)