Pasfoto in Goes!

ook tijdens lock-down!

(met toestemming van de Veiligheidsregio)

Enige fotograaf in Goes, waar je nog pasfoto's kunt laten maken.

PASFOTO GOES THEO

Pasfotospecialist aanbevolen door Gemeente Goes!

paspoort - ID-kaart - rijbewijs

Niet even in een hoekje of hokje, maar bij een
fotograaf met meer dan 40 jaar ervaring.

Theo neemt nog ouderwets de tijd voor je.

Gewoon je bril ophouden zodat je blijft wie je bent.

Pasfoto van je baby is geen probleem!

Kinderen vinden het een geweldige ervaring bij Theo.

PASFOTO-SPECIALIST IN GOES

De kosten bedragen € 14,95
Je kunt contant of met pin betalen.
De pasfoto’s zijn direct klaar!

PASFOTO’S
OOK TIJDENS LOCK-DOWN!

MAANDAG t/m VRIJDAG:
Uitsluitend op afspraak vanaf 9.30 uur

GRAAG AFSPREKEN VIA WHATSAPP!

Je hoeft geen nummer in te voeren.
Je kunt rechtstreeks een berichtje achterlaten.

Geef in je bericht alvast een dag en tijd(vak) aan!

Voorstad 33A
4461 KL  Goes

Als je met de auto komt:
Parkeren kun je recht voor de deur
(betaald parkeren; we hebben maximaal 10 minuutjes werk). Als je met navigatie rijdt vergeet dan het huisnummer niet, het is eenrichtingsverkeer en anders kom je wellicht van de verkeerde kant aanrijden.

(onderaan deze pagina vind je de kaart)

GEGARANDEERD GOED!

THEO maakt pasfoto’s, die voldoen aan de strenge eisen volgens Matrix van de overheid. Je pasfoto’s worden dus gegarandeerd geaccepteerd door de gemeente!

4.9/5

Ervaringen van klanten:

Handig om te weten:

Je mag wel vriendelijk kijken!

Je mag op je officiële pasfoto gewoon vriendelijk kijken! De mond moet dan wel gesloten zijn, maar een kleine glimlach is  geen enkel probleem. Het hoeft dus geen boevenfoto te worden!

Je haar hoeft niet helemaal achter je oren!

Je oren hoeven niet helemaal zichtbaar te zijn! De Gemeente moet wel de breedte van het gezicht kunnen bepalen en doet dat over het algemeen aan de hand van de aanzetten van de oren. Theo weet precies wat mag en wat moet. Je hoeft dus niet je hele kapsel overhoop te gooien.

Natuurlijk mag je je bril ophouden!

Je bril mag gewoon op blijven, zodat je blijft wie je bent! Slechts in hoogst uitzonderlijke gevallen kan de bril problemen geven, maar normaal gesproken geen enkel probleem.

Baby’s en kinderen welkom!

Voor baby’s en kleine kinderen van 5 jaar en jonger zijn de eisen niet zo streng, maar er zijn wel degelijk regeltjes. Theo heeft ervaring, trucjes en geduld genoeg om jouw jonge spruit goed op de pasfoto te zetten!

40 jaar ervaring!

Maak je pas foto’s?
Nou… al zo’n 40 jaar!

Theo maakt bijna zijn hele leven al pasfoto’s en kent ondertussen wel de eisen die de overheid stelt! De pasfoto’s die je bij Theo laat maken zijn gegarandeerd goed voor gebruik op officiële documenten zoals paspoort, id-kaart en rijbewijs, maar ook voor treinabonnement, bibliotheekkaart, sportpas, clubkaart, vergunning, enzovoort.

Aanbevolen door Gemeente!

Theo is de enige pasfotograaf in Goes, waarvan er de afgelopen jaren niet één pasfoto is afgekeurd. Theo wordt dan ook door de Gemeente Goes aanbevolen als pasfotospecialist in Goes!

Gemeente Goes

Document aanvragen in Goes

Voor het aanvragen van een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart kun je bij de Gemeente in Goes terecht op maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Je moet dan wel even een afspraak maken bij de Gemeente Goes!

Wat kost een paspoort?

In Goes betaal je momenteel voor een paspoort € 74,75 en voor een identiteitskaart € 64,00. Een rijbewijs kost € 41,00. Het aanvragen of verlengen van je document duurt ongeveer een week. Bovengenoemde documenten zijn meestal 10 jaar geldig. Actuele informatie kun je vinden op de website van de Gemeente Goes.

Andere gemeenten:

Ook uit andere gemeenten, zoals Noord-BevelandKapelle en Borsele (Heinkenszand) komen veel mensen naar Theo in Goes voor pasfoto’s. Werk je in Goes, dan is het natuurlijk handig om tussen de middag even pasfoto’s te laten maken! Dat kan dus bij Theo!

Buitenlands Paspoort

Pasfoto’s voor buitenlands paspoort van meer dan 80 landen en Theo kent alle eisen die gesteld worden door de overheden en de foto’s worden gegarandeerd geaccepteerd door ambassade of consulaat.

Dus ook voor een Chinees paspoort of Amerikaans paspoort kun je bij THEO pasfoto’s laten maken. Ook 2″ x 2″ en digitaal mogelijk.

Visum

Bij THEO kun je ook terecht voor pasfoto’s voor een visum. THEO zorgt dat jouw pasfoto voldoet aan de eisen van het land waar je het visum voor aan wilt vragen. De foto’s worden gegarandeerd geaccepteerd.

THEO maakt foto’s voor visa voor bijna alle landen van de wereld. Ook 2″ x 2″ en digitaal mogelijk.

THEO fotograaf

VOORSTAD 33 A – 4461 KL  GOES