PASFOTO'S

Beste pasfoto's in Goes!

Aanbevolen door Gemeente!

Officiële pasfoto’s, waar je GOED op staat!
Ook van je baby of kind mooie pasfoto’s!

pasfoto goes theo

De pasfoto’s zijn direct klaar!

PLAN HIER EVEN JE AFSPRAAK IN:
i.v.m. andere bezigheden ben ik alleen op de maandag en dinsdag voor pasfoto’s beschikbaar

Regels? Zó zit het!

Je mag WEL vriendelijk kijken!

Je mag op je officiële pasfoto gewoon vriendelijk kijken! De mond moet dan wel gesloten zijn, maar een kleine glimlach is  geen enkel probleem. Het hoeft dus geen boevenfoto te worden!

Je haar hoeft NIET achter je oren!

Je oren hoeven niet helemaal zichtbaar te zijn! De Gemeente moet wel de breedte van het gezicht kunnen bepalen en doet dat over het algemeen aan de hand van de aanzetten van de oren. Theo weet precies wat mag en wat moet. Je hoeft dus niet je hele kapsel overhoop te gooien.

Je mag je bril WEL ophouden!

Je bril mag over het algemeen gewoon op blijven, zodat je blijft wie je bent! Soms kan de bril problemen geven voor de officiële foto, maar vaak geen enkel probleem.

Baby’s en kinderen GEEN BEZWAAR!

Voor baby’s en kleine kinderen van 5 jaar en jonger zijn de eisen niet zo streng, maar er zijn wel degelijk regeltjes. Theo heeft ervaring, trucjes en geduld genoeg om jouw jonge spruit goed op de pasfoto te zetten! Kinderen vinden het geweldig bij Theo.

STANDAARD SERVICE:

Bij het maken van de pasfoto’s houdt Theo standaard rekening met uitdrukking, bril, kapsel en wegwerken van bv een puistje of schrammetje. Ook maakt Theo als extraatje, naast de officiële foto, ook een leuke foto van je, voor je fan-club.

Je krijgt standaard 6 service pasfoto’s
(officiële én leuke foto’s)
voor slechts € 17,50

Pasfoto’s uitsluitend digitaal: € 17,50
Pasfoto digitaal naast geprint: € 5,00

Pasfoto’s Visum / buitenland: € 17,50
RDW aanvraag service: € 5,00

AANBIEDING:

Pasfoto’s (6 stuks) officiële én leuke foto’s
+
vergroting 10 x 15 cm
+
leuke foto digitaal: € 20,00

 

4.9/5

Ervaringen van klanten:

40 jaar ervaring!

Maak je pas foto’s?
Nou… al zo’n 40 jaar!

Theo maakt bijna zijn hele leven al pasfoto’s en kent ondertussen wel de eisen die de overheid stelt! De pasfoto’s die je bij Theo laat maken zijn gegarandeerd goed voor gebruik op officiële documenten zoals paspoort, id-kaart en rijbewijs, maar ook voor treinabonnement, bibliotheekkaart, sportpas, clubkaart, vergunning, enzovoort.

Aanbevolen door Gemeente!

Theo is de enige pasfotograaf in Goes, waarvan er de afgelopen jaren niet één pasfoto is afgekeurd. Theo wordt dan ook door de Gemeente Goes aanbevolen als pasfotospecialist in Goes!

Gemeente Goes

Document aanvragen in Goes

Voor het aanvragen van een nieuw rijbewijs, paspoort of identiteitskaart kun je bij het gemeentekantoor in Goes terecht. Je moet dan wel even een afspraak maken bij de Gemeente Goes!

Andere gemeenten:

Ook uit andere gemeenten, zoals Noord-BevelandKapelle en Borsele (Heinkenszand) komen veel mensen naar Theo in Goes voor pasfoto’s. Werk je in Goes, dan is het natuurlijk handig om tussendoor even pasfoto’s te laten maken!

Rijbewijs verlengen

Zelf je rijbewijs online verlengen

Je hoeft niet meer naar het gemeentehuis om dit allemaal te regelen!

Theo maakt pasfoto’s van je en stuurt er daarvan eentje naar het RDW. Theo heeft ook je rijbewijsnummer nodig en je zet je handtekening voor op je nieuwe rijbewijs. Via DigiD kun je nu zelf de aanvraag doen en online betalen. Heb je je aanvraag gedaan kun je na slechts twee werkdagen bij de gemeente zonder afspraak je nieuwe rijbewijs ophalen.

Gemeente Goes – Kapelle – Borsele – Reimerswaal – Middelburg
Dit is niet alleen mogelijk in de gemeente Goes, maar ook voor inwoners van de gemeentes Kapelle, Borsele, Reimerswaal en Middelburg. Woon je in een van deze gemeentes kun je gewoon bij Theo je pasfoto’s laten maken en direct je rijbewijsverlenging starten. En twee werkdagen later kun je je rijbewijs bij je eigen gemeentehuis afhalen.

Keuring nodig?
Als je gekeurd moet worden voor de verlenging van het rijbewijs, regel dan eerst de keuring, zodat dat geregistreerd staat bij het RDW. 

Meer informatie vind je op de site van het RDW

(deze service kost slechts € 5,00 extra)

Buitenlands Paspoort

Pasfoto’s voor buitenlands paspoort van meer dan 80 landen en Theo kent alle eisen die gesteld worden door de overheden en de foto’s worden gegarandeerd geaccepteerd door ambassade of consulaat.

Dus ook voor een Chinees paspoort of Amerikaans paspoort kun je bij THEO pasfoto’s laten maken. Ook 2″ x 2″ en digitaal mogelijk.

Visum

Bij THEO kun je ook terecht voor pasfoto’s voor een visum. THEO zorgt dat jouw pasfoto voldoet aan de eisen van het land waar je het visum voor aan wilt vragen. De foto’s worden gegarandeerd geaccepteerd.

THEO maakt foto’s voor visa voor bijna alle landen van de wereld. Ook 2″ x 2″ en digitaal mogelijk.

THEO fotograaf

VOORSTAD 33 A – 4461 KL  GOES
(betaald parkeren voor de deur)