pasfoto maken in Goes

Pasfoto laten maken in Goes!

paspoort - ID-kaart - rijbewijs - visum

Je kunt veilig pasfoto’s laten maken bij Theo.
Graag op afspraak, zodat je de enige klant bent op dat moment. We houden goed afstand van elkaar en je hoeft niets aan te raken. Je hoeft alleen even naar de camera te kijken. De pasfoto’s zijn direct klaar.

Pasfoto’s voor maar € 10,-​

De prijs is precies een tientje.
Betaling graag contant en liefst gepast (geen pin mogelijk).

Ik heb geen winkel en ook geen vaste openingstijden. Afspraken zijn mogelijk op maandag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. 
Ik werk op afspraak, omdat ik ook wel eens weg ben en niet wil dat je voor niks komt.

Bel, app of sms THEO even om af te spreken:

06 53 90 73 40

Voorstad 33A
4461 KL  Goes

Parkeren recht voor de deur!
(onderaan deze pagina vind je de kaart)

GEGARANDEERD GOED!

THEO maakt pasfoto’s, die voldoen aan de strenge eisen volgens “Matrix 2007”. Je pasfoto’s worden dus gegarandeerd geaccepteerd door de gemeente!

5/5

Ervaringen van klanten:

40 jaar ervaring!

Maak je pas foto’s?
Nou… al zo’n 40 jaar!

Theo maakt bijna zijn hele leven al pasfoto’s en kent ondertussen wel de eisen die de overheid stelt! De pasfoto’s die je bij Theo laat maken zijn gegarandeerd goed voor gebruik op officiële documenten zoals paspoort, id-kaart en rijbewijs, maar ook voor treinabonnement, bibliotheekkaart, sportpas, clubkaart, vergunning, enzovoort.

Aanbevolen!

Theo heeft regelmatig contact met de officiële instanties om de kwaliteit te waarborgen en Theo wordt dan ook door de Gemeente Goes aanbevolen!

Gemeente Goes

Document aanvragen in Goes

Voor het aanvragen van een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart kun je bij de Gemeente in Goes terecht op maandag t/m woensdag van 8.30 tot 17.00 uur, donderdag van 8.30 tot 20.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Je moet dan wel even een afspraak maken bij de Gemeente Goes!

Wat kost een paspoort?

Voor een paspoort betaal je in Goes momenteel € 73,20 en voor een identiteitskaart € 58,30. Een rijbewijs kost € 40,65. Het aanvragen of verlengen van je document duurt ongeveer een week. Bovengenoemde documenten zijn meestal 10 jaar geldig. Actuele informatie kun je vinden op de website van de Gemeente Goes.

Andere gemeenten:

Ook uit andere gemeenten, zoals Noord-BevelandKapelle en Borsele (Heinkenszand) komen veel mensen naar Theo in Goes voor pasfoto’s. Werk je in Goes, dan is het natuurlijk handig om tussen de middag of direct na het werk even pasfoto’s te laten maken! Dat kan dus bij Theo! Bel of sms wel eerst even: 06 53 90 73 40

Buitenlands Paspoort

Pasfoto’s voor buitenlands paspoort van meer dan 80 landen en Theo kent alle eisen die gesteld worden door de overheden en de foto’s worden gegarandeerd geaccepteerd door ambassade of consulaat.

Dus ook voor een Chinees paspoort of Amerikaans paspoort kun je bij THEO pasfoto’s laten maken. Ook 2″ x 2″ en digitaal mogelijk.

Visum

Bij THEO kun je ook terecht voor pasfoto’s voor een visum. THEO zorgt dat jouw pasfoto voldoet aan de eisen van het land waar je het visum voor aan wilt vragen. De foto’s worden gegarandeerd geaccepteerd.

THEO maakt foto’s voor visa voor bijna alle landen van de wereld. Ook 2″ x 2″ en digitaal mogelijk.

Handig om te weten:

Mag je niet lachen?

Je mag op je pasfoto inderdaad niet lachen met je mond open en je tanden zichtbaar. Maar je mag wel een vriendelijke uitstraling hebben en een kleine glimlach is dan ook geen enkel probleem. Het hoeft dus geen boevenfoto te worden!

Oren zichtbaar?

Er bestaat een misverstand over de zichtbaarheid van de oren. Je oren hoeven niet helemaal zichtbaar te zijn. De Gemeente moet wel de breedte van het gezicht kunnen bepalen en doet dat over het algemeen aan de hand van de aanzetten van de oren. Theo weet precies wat mag en wat moet. Je hoeft dus niet je hele kapsel overhoop te gooien.

Met of zonder bril?

De meeste brillen geven geen probleem bij het maken van de pasfoto. Soms geeft de bril te veel reflectie of ontneemt deze het zicht op de ogen. Theo kan goed beoordelen of de bril een probleem zal geven.

Baby’s / Kleine kinderen

Bij pasfoto’s van baby’s en kleine kinderen zijn de eisen wat minder streng, maar er zijn wel degelijk regeltjes. Theo heeft ervaring, trucjes en geduld genoeg om jouw jonge spruit goed op de pasfoto te zetten!

Kleding

Er zijn bij pasfoto’s geen regels voor kleding, maar Theo heeft wel wat tips. Draag niet té donkere of spierwitte kleding. Doe liever geen coltrui aan. En bij een enkel een topje is het net alsof je niets aanhebt, ook niet helemaal de bedoeling.

Hoofdbedekking

Is het om godsdienstige of levensbeschouwelijke redenen niet toegestaan om je hoofd onbedekt te laten? Dan mag je je hoofd bedekken. Je gezicht moet wel volledig zichtbaar zijn. Je mag dus niet met je favoriete pet op de foto.

Check je paspoort bijtijds

Het aanvragen of verlengen van je document duurt bij de gemeente ongeveer een week. Houd hier rekening mee als je op vakantie wilt. Check je paspoort of identiteitskaart ruim voordat je op reis gaat!

Rijbewijs verlopen?

In Goes krijg je over het algemeen een brief van de gemeente als je rijbewijs binnen vier maanden verloopt. Vergeet je het dan nog en is je rijbewijs verlopen dan mag je niet meer rijden. Je rijbewijs is dan namelijk niet geldig en je rijdt ook nog eens onverzekerd rond. Dus wacht niet te lang!

THEO fotograaf

VOORSTAD 33 A – 4461 KL  GOES