Jouw idee als Wanddecoratie

Jouw idee of foto omgetoverd tot kunstwerk!

Jouw idee of foto omgetoverd tot kunstwerk!

Theo kan ook jouw idee of foto omtoveren tot kunstwerk, geheel naar jouw wensen en op vele materialen mogelijk, passend in jouw interieur.

Hoe werkt het?

Mail je foto of afbeelding in hoge resolutie via WeTransfer.com naar info@theomaakthet.nl en vertel wat je een beetje in gedachte hebt. Theo gaat nu enkele bewerkingen voor je maken, waar je uit kunt kiezen. Heb je je keuze gemaakt dan gaan we overleggen welk materiaal en welk formaat het mooiste is voor de plaats waar jouw kunstwerk moet komen te hangen. Voordat je beslist krijg je een duidelijke prijsopgave. Wil je wat meer informatie hierover, bel Theo dan even: 0653907340.

Favoriete Artiest of acteur.

Ben je helemaal weg van een artiest of andere beroemdheid? Ook dan kan Theo een schitterend kunst-werk maken, geheel naar jouw wensen! Zoek een mooie afbeelding op (dit kan bijvoorbeeld ook een CD- of LP-hoes zijn) en mail deze naar info@theomaakthet.nl. Dan ga ik kijken wat ik ervan kan maken.

VOORBEELD 1:

vakantiefoto als kunstwerk

Uitgangspunt was een vakantiefoto, gemaakt in New Dehli, India. Opdracht was om het chaotische en kleurrijke India naar voren te halen. Het geheel moest boven de kopse kant van de houten eettafel komen.

jouw idee

VOORBEELD 2:

platenhoes als wanddecoratie

Uitgangspunt was een platenhoes van Bob Marley. Opdracht was om een boeiend beeld te maken, liefst in zwart-wit, waarbij de ogen de meeste aandacht moesten krijgen.

jouw idee

VOORBEELD 3:

eigen foto

Uitdaging was om een kunstzinnige decoratie te ontwerpen waarbij nostalgie en modern elkaar ontmoeten.
Tevens moest het gebruikte materiaal de ruimte een betere akoestiek geven.
Het eindresultaat is een akoestisch stretch-doek in alumininium omlijsting van ruim 4 bij 2 meter met een bewerking van een oude foto.
Door het bewust overdreven uit laten komen van de pixels is het beeld van dichtbij heel abstract, maar op een paar meter afstand wordt het totaalbeeld herkenbaar.

jouw idee
jouw idee

Heb je zelf geen idee, kijk dan eens bij:

Origineler dan Ikea, goedkoper dan een galerie