Trouwreportage met liefde en ervaring van Theo van der Genugten

GEFELICITEERD!!

Spannend en ontzettend leuk!

Is hij op zijn knieën gegaan en heeft jou gevraagd? Of was zij het die jou onder een romantisch etentje heeft gevraagd? En je hebt ‘JA!’ gezegd natuurlijk!
De tijd van voorbereidingen kan beginnen. Spannend maar ook ontzettend leuk. Jullie bepalen wat er op jullie trouwdag gaat gebeuren, waar en hoe: Trouwlocatie, feestlocatie, gastenlijst, trouwjurk of pak, boeket of niet, auto en natuurlijk… de fotograaf! 

Meer dan 400 stellen zeiden al 'ja'

“Ik zal me even voorstellen: Mijn naam is Theo van der Genugten en maak sinds 1985 (!) al trouw- en bruidsreportages. Sindsdien heb ik al meer dan 400 stellen mogen fotograferen op hun trouwdag. Ik zeg expres ‘mógen fotograferen’, omdat ik het een eer vind om uitgenodigd te worden voor een trouwerij. Als trouwfotograaf ben je een van de weinigen op jullie huwelijksdag die niet op je gastenlijst staat. Dat vraagt om vertrouwen en een band. Het vertrouwen dat ik de trouwfoto’s ga maken die jullie voor ogen hebben en een band zodat jullie jezelf kunnen zijn, ook als we foto’s gaan maken.”

genoeg keuze!

De keuze van jullie huwelijksfotograaf zal een combinatie zijn van verstand en gevoel. Het aantal mensen dat trouwerijen fotografeert is de afgelopen jaren vertienvoudigd. Dat maakt de keuze er niet makkelijker op. Een fotograaf is niet alleen iemand die leuke foto’s maakt, maar ook iemand die weet wat een trouwdag inhoudt en weet wat er staat te gebeuren, goed voorbereid is en snel kan inspringen op onverwachte zaken. Een fotograaf moet ook weten hoe een corsage opgespeld moet worden, hoe een stropdas gestrikt moet worden, attent is op het was-etiket dat hinderlijk opvalt in de dure jurk van moeders…

geen geheimen!

Meer dan 30 jaar en 400 trouwerijen verder zijn er voor Theo geen geheimen meer en kan hij zich qua fotografie al zijn aandacht en liefde geven aan jullie trouwreportage. De trouwreportage wordt op de dag zelf al gevormd en gekneed door wat Theo ziet en fotografeert, zoals een kok al zijn ingrediënten zorgvuldig kiest, samenvoegt en presenteert op een mooi opgemaakt bord met zijn signatuur.

Wat kost een trouwreportage?

Gefeliciteerd met jullie voornemen!

Hoe mooi je de foto’s van een fotograaf ook vindt, de prijs van een trouwreportage is natuurlijk ook belangrijk. Kies je voor digitale bestanden en ga je hiermee zelf aan de slag of kies je voor een complete trouwreportage waarbij Theo jullie trouwdag niet alleen fotografeert, maar ook de trouwreportage samenstelt en compleet verzorgt in een van de mooie, luxe trouwalbums?