Zó zit het en niet anders:

Je mag WEL vriendelijk kijken!

Je mag op je officiële pasfoto gewoon vriendelijk kijken! De mond moet dan wel gesloten zijn, maar een kleine glimlach is  geen enkel probleem. Het hoeft dus geen boevenfoto te worden!

Je haar hoeft NIET achter je oren!

Je oren hoeven niet helemaal zichtbaar te zijn! De Gemeente moet wel de breedte van het gezicht kunnen bepalen en doet dat over het algemeen aan de hand van de aanzetten van de oren. Theo weet precies wat mag en wat moet. Je hoeft dus niet je hele kapsel overhoop te gooien.

Je mag je bril WEL ophouden!

Je bril mag gewoon op blijven, zodat je blijft wie je bent! Slechts in hoogst uitzonderlijke gevallen kan de bril problemen geven, maar normaal gesproken geen enkel probleem.

Baby’s en kinderen WEL welkom!

Voor baby’s en kleine kinderen van 5 jaar en jonger zijn de eisen niet zo streng, maar er zijn wel degelijk regeltjes. Theo heeft ervaring, trucjes en geduld genoeg om jouw jonge spruit goed op de pasfoto te zetten! Kinderen vinden het geweldig bij Theo.

WAT FEITJES:

– Per 1 januari 2020 mag een pasfoto niet ouder zijn dan 6 maanden en dat controleren ze aan de hand van het laatst aangevraagde document. Vroeger kwam je er soms nog mee weg, maar nu trappen ze er niet meer in.

Zelf gemaakte pasfoto’s besteld via internet worden in 90 % van de gevallen afgekeurd door de gemeente!

Schoolfotootjes zijn niet geschikt voor op ID en worden gegarandeerd afgekeurd!

– Van de pasfoto’s gemaakt door Theo is er de afgelopen jaren niet één afgekeurd!

Officiële pasfoto’s, waar je GOED op staat!
Ook van je baby of kind mooie pasfoto’s!

pasfoto goes theo

 

4.9/5

Ervaringen van klanten:

Eisen aan de pasfoto

Heb je heel veel tijd over of heb je niks beters te doen, dan kun je op de website van de overheid alle pietluttigheden bekijken, waar een pasfoto aan moet voldoen. Niet dat het nodig is om dit helemaal door te lezen, want als je een pasfoto laat maken bij Theo, dan zorgt hij er wel voor dat alles goed is.