Foto-uitjes en workshops

FOTO-UITJES EN WORKSHOPS

Leuke foto-uitjes en leerzame workshops voor groepen of individueel. Als personeelsuitje, teamuitje,
vriendinnendag of vrijgezellenfeest. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten of we maken het samen op maat.

Foto-stadswandeling

Bekijk en fotografeer de stad eens met andere ogen. Onder leiding van fotograaf Theo van der Genugten wandel je door de stad en Theo geeft je tips en trucs om met een andere foto thuis te komen dan je gewend bent. Zo zal je volgende stedentrip of vakantie een heel ander beeld geven. Leuk om samen met je vriendinnen te doen of als personeelsuitje.

Hoe maak je leuke kinderfoto's?

Hoe maak je leukere selfies?

Fotograferen is makkelijker dan je denkt. Met wat eenvoudige tips van Theo kom je een eind. Ga samen met je vriendinnen of collega’s op fotosafari in de stad onder leiding van Theo en word ook ‘Smart met je Phone’.

Maak betere vakantiefoto's!

Gezellig samen op stap

Kom op mama, je kan het!

Teamuitje of personeelsuitje

Met je collega’s een paar uurtjes weg van de werkvloer om van Theo te leren fotograferen. Theo heeft zo’n 40 jaar ervaring in de fotografie en geeft op een begrijpbare manier eenvoudige tips waardoor je veel betere foto’s kunt gaan maken. Geen eindeloze theorie, maar gelijk uitproberen. Wil je een paar gezellige uurtjes met je collega’s? 

Leer fotograferen met je smartphone

Ook met je telefoon kun je mooie foto’s maken. Theo leert je het op een gezellige middag. Leuk cadeau voor een collega of vriendin. Kijk maar eens bij de Workshop Smartphone Fotografie

Leer dingen zien!

Hoe fotografeer je kinderen?

In een speeltuin of kinderboerderij laat Theo zien hoe je kinderen het mooiste kan fotograferen, zodat ze op een speelse, ongedwongen manier op de foto gaan. Kinderen niet laten poseren, maar op laten gaan in hun spel of activiteit. Ideaal voor kinderdagverblijven en moederclubjes.

Kijk eens omhoog op je vakantie

Leer anders kijken en fotograferen

Ben je al wat verder gevorderd in het fotograferen, dan kun je van Theo de verfijnde kneepjes van het vak leren om nóg betere foto’s te gaan maken. Leer anders kijken naar je omgeving, doe eens een stapje naar links of naar voren; dat kan al een wereld van verschil maken. Zeer geschikt voor kleine groepjes of individueel. Samen met je foto-maatje?

De meeste foto’s worden tegenwoordig met een smartphone gemaakt. Maar echt goede foto’s met je telefoon maken blijkt nog niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom heeft Theo een leuk foto-uitje waarbij je betere foto’s leert maken met je smartphone. Met een groep van 5 tot 10 personen ga je 1,5 tot 2 uur erop uit. Hoe maak je mooiere selfies? Wat kan niet en wat wel met de camera van je telefoon? Gezellig en leerzaam tegelijk!

Leer kijken naar licht

Maak jij straks ook mooiere foto's?